Onze wijnrekken

Wijn is niet zoiets dat je zomaar koopt. Er zijn zoveel verschillende wijnen dat je soms niet weet waar je moet beginnen. ‘Ga ik voor een rode of toch maar een witte’, ‘wil ik een Pinot Noir of misschien een Pinot Gris. Nadat je een heerlijke wijn gekozen hebt ben je er natuurlijk trots op en wil je dat iedereen kan meegenieten. Neem daarom eens een kijkje in ons aanbod wijnrekken.

Grapevine wijnrekDesign wijnrek

Met dit handige en originele wijnrek van Umbra staan de wijn of champagneflessen centraal. Het kan tot 6 flessen dragen en is dus ideaal om op het keuken aanrecht of op de tafel te plaatsen. Dankzij zijn transparante kleur gaat alle aandacht naar de wijn, het lijkt als het ware alsof de flessen zweven.

De Grapevine wijnrek is een stijlvol en duurzaam flessenrek. Het is het ideale bewijs dat design en duurzaamheid uitstekend hand in hand gaan. Via Decoraza.be kan je hem alvast voor een voordelige prijs bestellen.

FlessenrekBlomus wijnrek

Met dit stijlvolle wijnrek van Blomus springen jouw flessen wijn meteen in het oog. Het flessenrek kan maximaal 8 flessen dragen en is gemaakt van metaal. Hierdoor ben je zeker dat dit een stevig wijnrek is. Binnenin de gaatjes zit een rubbertje waardoor de flessen stevig vast zitten en niet beschadigd kunnen worden.

Het flessenrek van Blomus is een echt designstuk dat je een mooi plaatsje in het huis wilt geven. Zo is het steeds binnen handbereik en kan je het des te meer gebruiken